2010 Vauxhall Insignia 2.0 Code 82, service vehicle soon, limp mode ??

Vauxhall Insignia Problem
The Problem
Avatar
Chris hooks

Profile
Code 82, service vehicle soon, limp mode ??
Jan 26, 2017 (3 years ago)
Hi. Can anyone help me out with the issue I'm having with my insignia.

It's recently has in cooler pipe changed due to spilt.

I'm not getting code 82 coming up, then svs light comes on, car goes into limp mode.

I have ordered some new oil and just wondering if an oil change will correct these issues? I am.hoping so as it's driving me crazy now.
I've just posted on another thread about a problem with my odometer also. Had a flat battery which has caused the odometer to show up as dashes '---- ---- ----'
Any ideas on this also?

Thanks in advance

Car details
Car: Vauxhall Insignia
Variant: 2.0
Model Year: 2010
Category: Electrics, ECU, Warnings & Lights

Recalls: Vauxhall Insignia Recalls
More: Vauxhall Insignia Problems
Parts mentioned in this problem
Replies and solutions
Avatar
whittingehame
Fixes: 12,347
Profile
Jan 26, 2017 (3 years ago)
Change oil and filter and reset oil service light .
Post a reply
Please login to reply
Planning on fixing the problem yourself?

If you need parts to do the job head over to Euro Car Parts to find the parts you need.

  • Free UK Delivery
  • 365 Day Returns
  • Free Click and Collect
Fix your Insignia problem

Get answers from experts and owners

Add your problem now, it's quick and easy.

Get Answers & Solutions
More 2010 Insignia problems
Find your nearest
Recent Car Problems
Diagnostics App

Identify problem parts

Try it now
On Social Media