Audi A6 wind screen wipers not working

1999 Audi A6 Problem

Ref#16201
CarAudi A6 2.4 se manual petrol
Year1999
Ownerpeter finch
Posted28/12/2013
Ads by Google
we left the car for about two weeks without using it then took it for a drive tried the wipers and nothing even though the washer works, checked fuse and it was fine. i wonder if its the relay if so where is it and is it easy to change.
Problem Category
Electrics, ECU, Warnings & Lights


Solution 1
whittingehame | Legend | Since: Oct 2009 | Posts: 444 | Fixes: 11366 | View Garage
Suggested Solution

Check if power getting to motor , check linkage .


Posted on Saturday 28th of December 2013
Don't understand this? Ask a question
Solution 2
bustedknuckles | Driver | Since: Nov 2011 | Posts: 2 | Fixes: 1461 | View Garage
Suggested Solution

Have yo tried moving the wiper arm manually in case the motor is just sticking .


Posted on Saturday 28th of December 2013
Don't understand this? Ask a question
From Original Poster
peter finch | Driver | Since: Mar 2013 | Posts: 0 | Fixes: 1 | View Garage
Suggested Solution

i've tried moving the wipers but won't budge, so whats the way to check power is getting to the motor do i have to take the wipers off to get access to it.


Posted on Sunday 5th of January 2014
Don't understand this? Ask a question
Ask a Question Post a Solution


More Audi and A6 problems

Audi Problems A6 Problems

Social Media

Twitter Icon Facebook Icon Google G+ Icon

Car Problems - can you help?


Run an Auto Business?