Peugeot 1007 Hazards and clocks fault

2006 Peugeot 1007 Problem

Ref#14654
CarPeugeot 1007 1.4 Dolce
Year2006
OwnerJanlee
Posted12/03/2013
Ads by Google
It started with the gear and mileage readout reverting to unlit when I switched on my side lights then lit when lights turned off. Then the speedo, petrol gauge etc stopped working (not affected by lights) Next the speedo went to 130 mph (I was stationary) the lights worked but did not show on dash and the hazards flashed persistantly. Any ideas? This happened over two days.
Problem Category
Electrics, ECU, Warnings & Lights


Solution 1
paulieone | Driver | Since: Aug 2009 | Posts: 4 | Fixes: 1519 | View Garage
Suggested Solution

Initially it sounded like a gear or clutch actuator fault but get your battery checked out


Posted on Thursday 14th of March 2013
Don't understand this? Ask a question
Solution 2
paulieone | Driver | Since: Aug 2009 | Posts: 4 | Fixes: 1519 | View Garage
Suggested Solution

If that's OK check for water ingress into bsi


Posted on Thursday 14th of March 2013
Don't understand this? Ask a question
From Original Poster
Janlee | Driver | Since: Mar 2013 | Posts: 0 | Fixes: 2 | View Garage
Suggested Solution

It is with an auto electrician as I post this. It seems to be a wiring problem as the clocks keep changing...one works the others do not then it alters next time I get in it. Also when I put on my sidelights the cd auto changer in the glovebox starts whirring. The battery was new last year.


Posted on Friday 15th of March 2013
Don't understand this? Ask a question
From Original Poster
Janlee | Driver | Since: Mar 2013 | Posts: 0 | Fixes: 2 | View Garage
Suggested Solution

It's been on the Peugeot diagnostics and I've been told that it is clocks failure....so need new clocks cluster at an exorbitant amount.


Posted on Monday 25th of March 2013
Don't understand this? Ask a question
Solution 3
paulieone | Driver | Since: Aug 2009 | Posts: 4 | Fixes: 1519 | View Garage
Suggested Solution

Pleased to see you have resolved problem. Thanks for the update


Posted on Thursday 28th of March 2013
Don't understand this? Ask a question
Question
ali0077 | Driver | Since: Apr 2013 | Posts: 0 | Fixes: 0 | View Garage
Suggested Solution

im having the same problems with the car not starting and battery flashing in eco mode active. also the fans not working. when trying to put on radio msg comes with eco mode active .

do you think its the fuse ?


Posted on Sunday 21st of April 2013
Know the answer to this? Post a solution
Ask a Question Post a Solution


More Peugeot and 1007 problems

Peugeot Problems 1007 Problems

Social Media

Twitter Icon Facebook Icon Google G+ Icon

Car Problems - can you help?


Run an Auto Business?