Vauxhall Vivaro Problems - Page 3

List of owners' problems with the Vauxhall Vivaro

Can't see a problem like yours?

Can't see a problem similar to what you are experiencing? post a new problem

The Latest Vivaro Problems

3
replies
GEARBOX
Thursday 26th of December 2013

3
replies
Gear Box Problem
Sunday 22nd of December 2013


1
reply
Warning lights
Saturday 14th of December 2013

3
replies
Trouble starting
Wednesday 11th of December 2013

1
reply
Keeps cutting out when driving
Monday 25th of November 2013

2
replies
Keeps blowing 30amp fuse
Wednesday 20th of November 2013

1
reply
Steering
Sunday 17th of November 2013

2
replies
Rev limiter
Friday 25th of October 2013

2
replies
Lack of power.
Tuesday 3rd of September 2013

3
replies
Burning smell from wheel and hot
Monday 10th of June 2013

2
replies
Lack of power at low revs.
Monday 10th of June 2013

3
replies
Breaks feathering
Friday 31st of May 2013

1
reply
Jerking / airbag
Wednesday 15th of May 2013

1
reply
Engine Cutting out
Saturday 11th of May 2013

2
replies
Smoke coming from the dashboard
Saturday 4th of May 2013

1
reply
Engine noise
Thursday 25th of April 2013

6
replies
COUGHING & SPLUTTERING
Sunday 7th of April 2013

3
replies
No second gear
Monday 11th of March 2013

33
replies
Van not starting
Friday 8th of March 2013

6
replies
Lack of power
Thursday 7th of March 2013

3
replies
Vivaro vibrates on accelaration
Thursday 7th of February 2013

7
replies
Cutting out
Monday 4th of February 2013

7
replies
Cooling system headache !!
Sunday 3rd of February 2013

2
replies
Power/fueling
Thursday 10th of January 2013

1
reply
Alarm
Sunday 16th of December 2012

3
replies
ELECTRICS
Sunday 9th of December 2012

1
reply
Alarms
Sunday 2nd of December 2012

2
replies
Thrust sensor ticking and running realy slow
Sunday 4th of November 2012


1
reply
Fuel problem
Tuesday 23rd of October 2012

1
reply
Rear crankshaft oil seal
Monday 20th of August 2012

1
reply
GEARS
Monday 13th of August 2012

4
replies
Won't rev on start up
Tuesday 7th of August 2012

2
replies
Glow plug light keep comming on and enters safe mode
Saturday 4th of August 2012

1
reply
Cuts out after starting
Tuesday 24th of July 2012

5
replies
No acceleration when starting
Sunday 22nd of July 2012

2
replies
When turn over wont start
Thursday 12th of July 2012

0
replies
Outside tempreture not working
Saturday 7th of July 2012

1
reply
Idling and accelerator
Saturday 23rd of June 2012

1
reply
Air conditioner compressor leaking
Sunday 17th of June 2012

1
reply
Ignition cover
Monday 4th of June 2012

1
reply
Accelerator
Wednesday 30th of May 2012

2
replies
Cutting out
Thursday 17th of May 2012

1
reply
Revving up
Tuesday 15th of May 2012

1
reply
Cuts out now and again
Sunday 13th of May 2012

2
replies
Hard to start down on power
Sunday 13th of May 2012

1
reply
No throttle responce
Wednesday 18th of April 2012

1
reply
Engine noise
Saturday 24th of March 2012

2
replies
Clutch pedal drops occasionally
Thursday 8th of March 2012

1
reply
Starting problem
Thursday 1st of March 2012




Can't see a problem like yours?

Can't see a problem similar to what you are experiencing? post a new problem

Social Media

Twitter Icon Facebook Icon Google G+ Icon

Car Problems - can you help?