Vauxhall Astra Problems - Page 19

List of owners' problems with the Vauxhall Astra

Can't see a problem like yours?

Can't see a problem similar to what you are experiencing? post a new problem

The Latest Astra Problems

1
reply
Heater probs
Saturday 23rd of October 2010

4
replies
Car with the spanner through it comes on
Thursday 21st of October 2010


1
reply
High idleing
Monday 11th of October 2010

4
replies
Radio coming on when car is locked
Friday 8th of October 2010

2
replies
Keeps cutting out
Thursday 7th of October 2010

2
replies
Los of power
Wednesday 6th of October 2010

1
reply
Wont start
Tuesday 5th of October 2010


2
replies
Misfire
Friday 1st of October 2010

2
replies
Heating
Wednesday 29th of September 2010

2
replies
Poor acceleration / excessive fuel consumption
Sunday 26th of September 2010

5
replies
Burning oil
Saturday 25th of September 2010

2
replies
No speed
Friday 24th of September 2010

3
replies
Changing Injectors
Wednesday 22nd of September 2010

0
replies
Can-bus alarm system installation
Wednesday 22nd of September 2010

3
replies
Car not starting
Tuesday 21st of September 2010

1
reply
Kangarooing
Sunday 19th of September 2010

1
reply
Engine failing to start
Sunday 19th of September 2010

2
replies
Heating
Friday 17th of September 2010

2
replies
Starting problems
Friday 17th of September 2010

1
reply
Lost instuments, inc odometer & indicators
Friday 17th of September 2010

7
replies
GEARBOX / RADIATOR
Thursday 16th of September 2010

2
replies
Heating
Wednesday 15th of September 2010

1
reply
Miss fireing
Monday 13th of September 2010

2
replies
Miss fireing
Monday 13th of September 2010

2
replies
Brakes
Saturday 11th of September 2010

1
reply
A/c pully wheel noise
Saturday 11th of September 2010

3
replies
Revving in neutral
Tuesday 7th of September 2010

1
reply
Horn
Tuesday 7th of September 2010

1
reply
Central locking
Tuesday 7th of September 2010

1
reply
Oil light
Sunday 5th of September 2010

1
reply
Fuel Trim System lean
Friday 3rd of September 2010

2
replies
CUTTING OUT AT SPEED
Tuesday 31st of August 2010


1
reply
Shuddering at low speed / running rough
Tuesday 24th of August 2010

1
reply
Sahboard lights going off
Tuesday 24th of August 2010

2
replies
Indicator lights not working
Sunday 22nd of August 2010

1
reply
Entering stereo code
Sunday 22nd of August 2010

7
replies
Engine light on
Friday 20th of August 2010

1
reply
Will net rev past 3500
Thursday 19th of August 2010

5
replies
Not starting or startin sparrodically
Wednesday 18th of August 2010

2
replies
Engine maintenence light on
Wednesday 18th of August 2010

4
replies
Humming /bumling noise
Sunday 15th of August 2010

3
replies
Humming/rumbling sound
Sunday 15th of August 2010

2
replies
STARTING PROBLEM
Saturday 14th of August 2010

6
replies
Alternator fault ??
Monday 2nd of August 2010

4
replies
Slow up hills
Thursday 29th of July 2010

11
replies
Not your usual non starter
Thursday 29th of July 2010

1
reply
Steering vanishes!
Thursday 29th of July 2010

3
replies
Engine Management light and loss of power
Wednesday 28th of July 2010




Can't see a problem like yours?

Can't see a problem similar to what you are experiencing? post a new problem

Social Media

Twitter Icon Facebook Icon Google G+ Icon

Car Problems - can you help?


Run an Auto Business?